top of page

Et logo er en grafisk repræsentation af en virksomhed, organisation eller produkt, og det spiller en vigtig rolle i at skabe et visuelt brand og differentiere dig fra konkurrenter.

Identitet: Et logo kan hjælpe med at skabe en identitet for en virksomhed og give den et ansigt og en personlighed.

Branding: Et logo kan være en nøglekomponent i en virksomheds branding og hjælpe med at differentiere sig fra konkurrenterne.

Genkendelse: Et godt logo er genkendeligt og kan hjælpe med at skabe en varig forbindelse mellem en virksomhed og dens kunder.

Professionalisme: Et professionelt designet logo kan give en virksomhed et professionelt og troværdigt image.

Markedsføring: Et logo kan være en effektiv markedsføringsværktøj, da det kan bruges på alt fra visitkort og brevpapir til reklamer og sociale medier.

I sidste ende kan et logo være en afgørende faktor for en virksomheds succes, da det kan påvirke, hvordan virksomheden bliver opfattet af både kunder og konkurrenter.

hege dk logo linotryk.jpg

Mit logo er en unik grafisk repræsentation af mine initialer, H og D. Det blev opfundet i mine teenageår og er blevet et symbol på min personlige stil og identitet. Her skrevet i linoleumstryk, hvilket giver det et håndlavet og rustikt udseende, som forhåbentlig afspejler min kreative åre og min passion for håndværk.

Asset 4FREE.webp

Logo til kunstner Anja Høegh

Asset 2FREE.webp
tak2-3.png
Taklaget 1.png
Asset 1FREE.webp

Dette logo er blevet skabt til tekstilformgiver Hanne Sønnichsens projekt Nolde - Linjen - Mig. Hun beskriver tankene bag projektet således: "Jeg bor i et landskab, der egentlig bare er en linje. Jeg oplever en slægtskab med Nolde, især i hans fortolkning af landskabet. Hans brug af voldsomme farveflader, som man ikke helt forstår, før man har oplevet marsken og vadehavet. Jeg er fascineret af enkeltheden, der bliver drevet til det maksimale i sin minimale udformning. Hvor meget kan netop den spinkle linje fortælle og bære? Linjer er til stede overalt hos mig: tegnede, levende linjer, der minder om min yndlingstråd - den entrådede, ujævne og levende hørtråd; vævede linjer, der også kaldes striber; og i min håndskrift, hvor linjen fortæller om humør, kraft, krøller, dagsform, travlhed og dynamik. Ordet "linje" stammer i øvrigt fra "Linum," der betyder hør. Linjen i landskabet definerer overgangen fra himmel til jord, fra let til tung, fra luft til fundament. Linjen i Noldes malerier definerer både landskabet og de dynamiske farveflader, han benytter sig af, selv i malerier, der ikke er landskaber." Logoet selv er håndtegnet, og tager udgangspunkt i Hannes håndskrift.  Det indfanger essensen af kunstnerens projekt og de udtryk, der er nævnt. Det er et symbol på linjens kraft og dets mangfoldige betydninger inden for landskaber, farveflader og håndskrift.

screenshot af koach.dk
KOACH dk hvid logo.png

Britta Egebjerg er coach og rådgiver for kunstnere og kreative. Hun skriver på sin hjemmeside koach.dk :

 

"...grafisk identitet betyder noget for din kunstnerisk profil. hege.dk har skabt logo og hjemmeside.

KOACH-logoet repræsenterer med sit O det svævende i at give slip og det rodfæstede i at have fødderne på jorden – at stå fast. Samtidig rummer O’et også referencen til et ansigt, til et menneske. Det er tydelig kommunikation af KOACH’s værdier og arbejdsrum. Selve udtrykket integrerer min kunstneriske sort/hvide grafiske identitet. Således samler det mig, min kunstpraksis og min virksomhed i ét hele. 

hege.dk kan også skabe dit logo og din hjemmeside. Hun har et stærkt kreativt og grafisk blik og en sikker fornemmelse for dit budskab."

hole lot of stones logo

Logoet giver jo sig selv - sten med hul - min eneste samlemani, og det eneste der giver mig ro og mindfulness. Jeg har tusindevis - og et par enkelte af de små bliver til unikke smykker.

stomber.dk logo

Sammentrækningen af navnene Storm og Kamber - mine sønner - er blevet en ting. Jeg havde jo både domæne og diverse SoMe profiler. STOMBER.DK er mit airbnb, hvor jeg er superhost.

Asset 1umbrdk.png

Nyeste skud - techno-tees - wait for it (eller søg på butik)

starlee logo

Starlee smykker fra Ålborg som fik både logo og emballage grafik.

logo13.jpg

Feel The Rush sælger vilde bådture på kanalerne i hovedstaden.

Organiser dine ledninger! Tror ikke firmaet eksisterer længere, men det er stadig det bedste logo jeg har lavet!

logo12.jpg

Sandy Bottoms kontor ligger lige ved The Pier i Santa Monica. Herfra hyrer hun personale til alle de lækreste LA fester. Suk.

Screen Shot 2014-11-13 at 11.46.17 AM.png

Project Name

Det var en stor ære at vinde konkurrencen for Bornholms Dukketeaterfestival. Logoet blev lavet i ren grøn og blå, og dette med vand og skov, som et alternativ.

danmarks bridgeforbund logo

Jeg havde allerede vundet konkurrencen for ANC2012, så jeg følte mig i Bridge-mode!

Ses her.

ANC2012 logo

International Logokonkurrence. Lækre elementer at arbejde med.

Jagtskole.dk logo

Jagtskole.dk, som holder kurser over det hele.

logo21.jpg

Sober In the Sun - one day at the time.

De drikker åbenbart også lidt for meget i Florida. Konkurrence.

logo14.jpg

Bjørnholt skole i Oslo. 

Som rummer store og små, og også de lidt skæve elever.

logo17.jpg

Novemberudstilling. Lidt specielt da jeg kørte galt på vej for at modtage pris for vinderlogo...

logo8.jpg

Balance

Yoga

Barre

Træningcenter, Hawaii...

logo2.jpg

Ja, det var jo så her jeg vandt en masse bitcoins, som var rigtig fedt i en periode, men nu i 2023 - knapt så fedt...

logo10.jpg

The Contemporary - et helt nyt byggeri på Hawaii, som sefølli skulle have sit eget logo.

logo23.jpg

Cytologi er den videnskabelige undersøgelse af celler. Det er en gren af biologien, der fokuserer på strukturen, funktionen, kemien og genetikken af celler. Cytologi er en vigtig disciplin inden for medicin, da det bruges til at diagnosticere sygdomme og til at overvåge behandlinger.

https://danskcytologiforening.dk/

logo4.jpg

International Conference of

Data Protection 2018

logo18.jpg

Jeg var heldig at få lave en masse til Helsekælderen i Vamdrup. Logoet symboliserer overgangen til et helt og fyldt menneske :)

logo22.jpg

En enkelt af alle de sæson-logoer jeg lavede for FREEQUENT i de 15 år jeg var der. Print på bomuldsposer til strik.

logo5.jpg

Brands of Scandinavia. Mit andet hjem i 15 år. Ikke det vilde logo, på nær underscore under O'et - som her bare er en grafisk detalje.

Skærmbillede 2013-05-14 kl. 13.50.37.jpg
canterbury-cv.jpg

Canterbury manglede et logo til sin Rock School linje. Så jeg lavede et der byggede på skolens overordnede logo - og det blev en vinder.

bottom of page