top of page

Return & the Final Countdown

Opdateret: 26. apr. 2023

Ja, en måde at ihverfald ikke blive fattigere end nødvendigt, er at få returneret sine sager - i tide. Så tak til den meget søde pige i HM som bar over med mig, da jeg jo kun var to dage forsinket. De har åbenbart ikke hundrede dage eller uendelig retur i HM!!


Det har de til gengæld heldigvis andre steder. Så jeg fik endelig returneret alle de små dimser jeg har forkøbt mig i, i alle mulige bygmarkeder, under renovering for et år siden. Og hvorfor var det at jeg syntes jeg skulle have noget i dem alle sammen??

Da jeg endelig fik returneret i både Bauhaus, Jem & Fix, XL-byg og Silvan, var det lige før benzinen var dyrere end det jeg fik retur - men kun næsten, og så brændte jeg da ikke inde med de forskellige ting, som jeg ikke engang længere kan huske hvad jeg skulle bruge til! Dem har jeg stadig nok af - dimser, jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til....


Nemmere at komme af med tomme flasker, da de ellers ville fylde huset hurtigere end jeg kan lide at sige. Vil lige gøre opmærksom på at det altså her er cola og danskvandsflasker jeg snakker om.

De andre er der jo ikke pant på, og må afskaffes på andet vis :) Det ku' ellers være godt!


Da jeg ville returnere det flag jeg har i overskud var det tre år siden butikken havde overgået til en anden kæde, og de var derfor ikke interesseret.

Så hvis du mangler et flag til 8 meter stang, ved du hvor du kan henvende dig.


Så ingen som helst grund til 80-soft rock referencer bare:

remember to Return & before the Final Countdown...


Rock/pop gruppen Return
Return - boybandet før boybands!


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Stjæl!

Comentarios


bottom of page