top of page

Hvordan lave penge - fast - without selling drugs!

Opdateret: 5. apr. 2022

Ok, som ny freelancer har jeg brug for at lave penge! Nu! Så udfordringen er at gøre noget der potentielt laver penge hver dag - og skrive om det.

Og jeg kan ikke lave penge hver dag - men jeg vil fanmig dø i forsøget!

Såhh. I går deltog jeg i en logokonkurrence. Det var et psykiatrisk - ja det eneste psykiatriske - sygehus i Nairobi, Kenya. Man kan vinde en fin slat. Forslaget skulle bare ligge i fire fotokopier i deres postkasse her den 11. april... Så jeg tænkte jeg bare ville sende som mail. Og det viste sig der kun findes g-mail til det hospital. Men jeg er da optimist og har sendt et forslag afsted. Held og lykke til mig!!!0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Stjæl!

Comments


bottom of page