top of page

Stjæl!

Opdateret: 26. apr. 2023

Ok, da jeg spurgte mine skønne teenagedrenge om et sparetip svarede de ganske kort: Stjæl.

Så jeg vil da lige fortælle at det er jeg allerede i gang med!

Og nej, det er ikke papir eller andet stationary fra arbejdspladser – det kan ikke rigtig betale sig når jeg er selvstændig og arbejder hjemme og selv køber mine sager…

Men jeg har stjålet fra min lokale Netto.

Jeg er flittig bruger af scan selv, og det fungerer virkelig godt. Jeg gør mig dog stadig umage med at hilse på medarbejderne hver gang jeg er der – det er jo min lokale forretning. Scan selv fungerer jo sådan at man bare scanner stregkoden, og betaler med et swipe på vejen ud. Uden yderligere interaktion.

Normalt har jeg min mulepose med, som jeg fylder op med de scannede varer. Denne dag havde jeg ikke pose med, så jeg holdt varerne i armene, men de kan kun rumme så meget, så jeg puttede mine scannede majs i lommen. Til alle sidst ville jeg have en peberfrugt . Fandens – den stregkode virkede ikke, og appen bad mig betale den i kassen. Så jeg slettede min kurv, og lagde varerne på båndet, betalte og gik.

Og så er det så, at jeg på vej hjem mærker dåsen med majs i min lomme. Som ikke har været på båndet. Og som jeg så ikke har betalt for!

Jeg har stjålet en dåse majs!!!

Og jeg panikker, naturligvis. Det er altså min helt egen Netto, som jeg kommer i hver dag! Tænk hvis de har det på video. Tænk hvis jeg får karantæne som hende alkoholikeren Jytte, som altid står udenfor og vil have mine børn til at købe øl for hende!?

Så turen gå tilbage til Netto, hvor jeg får udredet denne aldeles frygtelige misere.

Så jeg sparede ikke noget som helst. Men jeg siger bare det er en mulighed.Billedet er fra vores julekalender, som er lavet helt inkognito, på profilen instagram.com/life_of_humprat Følg og like! Stjæl!og løb:)

Dolls robbing a bank
Humprat, Cameltoe Barbie og Diverse Elf on a shelf ved det - Stjæl!


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page