top of page

Sagsøg nogen! Sagsøg alle!

Opdateret: 26. apr. 2023

Sagsøg lufthavnen, billetkontoret, flyselskabet. Sagsøg parkeringspladsen som ligger aller længst væk. Og som skulle været China, men vi parkerede i Denmark og lavede lang kø på vej ud.

Sagsøg paskontrollen - begge veje, catering, kufferfyren. Og ham i Security som tog mit lime-syltetøj, som ellers var en gave!!

Og sammen med resten af passagerne i Billund lufthavn sagsøg manden med høreapparat som udløste alarmen ved at sidde i massagestolen uden at have betalt. I 20 minutter.

Og derefter sagsøg med-passagerene.

Sagsøg bussen, den der tog dobbelt for rundtur, den der kørte for hurtig og den der kørte for langsomt. Og sagsøg trammen, taxaen, toget.

Og hotellet! Køkkendamen, rengøring og handyman Ron. Det ikke eksisterende wifi, den dårlige kaffe og den endeløse gæstfrihed. Sagsøg CFK for den misvisende reklame og Dominos for deres manglende frokosttilbud. Sagsøg slottet, museet og alle de andre attraktioner. For dårlige giftshops, itu rulletrapper og høje billetpriser. Og sagsøg Van Gogh udstillingen for først at åbne i morgen.

Og sagsøg butikken for manglende varer, istykker selvscan og fordi de kiggede skævt til vores bulende lommer.

Sagsøg Kog Hu for sen levering uden gafler. Og Scottish for at servere skinny fries istedetfor gourmet fries. Og så meget sagsøg burger King for at rode min ordre væk, levere forkert og kun have sodavand i én maskine!

Sagsøg den hjemløse mand fordi han er aggressiv og den grædende pige fordi hun er tandløs. Og alle sækkepibe spillerne. Sagsøg hunden der er gammel, hunden der er grim og den der skider på gaden. Og sagsøg dem i det grimme hus hvor vi aldrig fik ringet på og løbet fra, selv om de var handicappet og aldrig ville have indhentet os.

Og helt klart sagsøg dem fra 1700 tallet som lod de fattige og udstødte bo i de tarvelige vaults

under Edinburgh.

Og sagsøg vinden på toppen af bjerget og kulden i bunden af dalen og solen som kun skinnede 90 procent af tiden.

Sagsøg Edinburgh , Skotland ja, tag bare hele UK.

Skide god ide, Kamber.

Tusinde tak for en fantastisk tur!!

Mor og søn i Edinburgh
Se hvor rasende vi er - klar til at sagsøg nogen! sagsøg alle!

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Stjæl!

Comments


bottom of page