top of page

Søde, dejlige skat...

Opdateret: 26. apr. 2023

Ja, ja - jeg ved godt det hele tiden har været mine penge, men det gør altså ikke glæden mindre når jeg får en pæn slat tilbage! Også når jeg i lang tid virkelig overvejde at snyde lidt med håndværkerfradraget, men er for pussy - eller ordentlig - til at gøre det når det kom til stykket. Jeg har også ændret mit kørselsfradrag i forhold til corona-kørsel!


Dagen efter at jeg havde tjekket min opgørelse og glædet mig over den, kom der en mail fra skat, med besked om at de havde ændret den. Hvad?? Det kan de sku da ikke! Det var med hjertet i halsen jeg tjekkede den igen - det var heldigvis til min fordel, og nu har jeg købt vores efterårsferie - i tilfælde vi måske muligvis er fattige til den tid...


Som 20-årig fik jeg uoverskuelige 600 kroner i restskat, og jeg var på kommunen for at få den opdelt i rater, så jeg afbetalte 100 kroner i måneden i et halvt år. Haha.

Billedet?? Kender du filmen, så kan du regne ud hvor ferien går hen...


// Update mange måneder senere: Skat, de fuckers, lavede en ny opgørelse hvor jeg så pludselig skyldte dem penge. Så godt jeg købte ferien før vi blev fattige!!


Scene fra Casablanca
Scene fra Casablanca - vi endte med at tage videre til Marrakesh...

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Stjæl!

Comments


bottom of page