top of page

Går den så går den...

Opdateret: 26. apr. 2023

Så kom dagen hvor jeg kunne sende en ægte regning. Og den var lavet i et regnskabsprogram, så alt var godt. Bortset fra at den så ikke helt ud som den grafiske designer ønskede sig, så jeg var nødt til at flytte informationerne over i InDesign… fuck mig!

Pokkers at han opdagede fejlen…Ville lige høre om det passede jeg lige pludselig totalt overprized... Hvorfor kan jeg ikke finde ud af en enkelt copy paste???? Jeeeez.

Pokkers at han opdagede fejlen….


Har jo hørt om dem der flytter parkeringsbøden fra egen bil, og over på den ved siden af og håber de bare betaler... Held er altså stadig en ting!


Regning hvor komme er forkert placeret, så beløbet er rigtig højt.
Mindre kan ikke gøre det...0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Stjæl!

Comments


bottom of page