top of page

Fødselsdag - ikke vejen frem!

Opdateret: 26. apr. 2023

At have fødselsdag er selvfølgelig den eneste vej frem, men ikke hvad økonomi angår. Kan I huske da hele klassen stillede med en tier hver, og man var formuende da dagen var omme - eller da man blev lidt ældre og bedsteforældrene ikke anede hvad de skulle forære en, og man fik en penge-seddel stedet? Det var den dagen man fik fyldt sparegrisen op, så man kunne klare sig indtil næste år.

Nu får jeg kun gaver. Og det klager jeg bestemt ikke over, for jeg får virkelig fantastiske gaver! I år har jeg f.eks fået en tur i ecsape room, et fuglebad og et lille stykke black garlic jord i italien som udløser både hvidløgsranke og hvidløgshonning til september! Og hvem har overhovedet hørt om sorte hvidløg - høn der fandt på det danske navn må godt nok sidde og føle sig lidt dum nu!

Men de fine gaver hjælper ikke meget på husholdningen. Men jeg har da kunne leve af resterne fra min fødselsdag i dagevis! Er heldigvis snart i bund, for det begynder at blive lidt ensformig... Det var heldigvis pizza-rester og ikke kagerester.

Og da jeg jo ikke længere har en arbejdsplads, sparede jeg da fødselsdagsslikket der:)

Jeg elsker fødselsdage - mest andres - det er slet ikke det jeg vil sige - vil bare sige at lige det at holde fødselsdag ikke er ikke måden at tjene penge på! Længere.


Sort hvidløg med danske flag.
Sort hvidløg med danske flag. Hurra

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page