Whattup? Insta ved det... Retouch, folketing, kunst mm.

1-1.jpg

CV

Tidsrejse

Helt almindeligt CV, uddannelser, jobs og andre highlights

cottonbag_muse_edited.png

PRINTS

Artwork

Placement– og seamless prints, og tøjbranchen sager.

paint_detail2.jpg

DIVERSE

Misc.

Hyggeopgaver - for børnehaver, FDF, venner og venners...

CSR Folder AW2021_Page_05_edited_edited_

HOW TO

Manualer

Manualer, bøger og andre tryksager og større sager .

LENSFLARE-NEON1.jpg

ONLINE

www

wix og wordpress

IMG_0924.jpg

I ❤️ LOGO

Logo design

Bestilte opgaver og konkurrence-vindere

stomber-annonce-dut.png

Jeg er en freelance grafisk designer + så meget mere.

Velkommen til et hjørne af mit liv! Jeg er en freelance grafisk designer og hobby gyser-skuespillerinde fra Norge. Jeg er Røde Kors Samarit og crossfitter. Jeg kan lide teknologi, design, programmering, selvud- og indvikling og at være anderledes. Det sidste er jeg ret god til:)  Dette er min-om-mig side. Her vil jeg vise hvem jeg er, og noget af det arbejde jeg har lavet indtil videre. Og det er her jeg får prøvet nogen ting af!

Jeg tilbyder en række forskellige tjenester som freelance grafisk designer.  Jeg elsker at arbejde med kunder fra hele verden - har fx lavet en masse for NBA spiller Nicky Avery, og har en fin portefølje på Hawaii (!). Elsker at hjælpe dem med at skabe deres egen vision om et skilt, visitkort, logo, annonce, hjemmeside eller hvad de ellers måtte have i tankerne.

På siden finder du også link til mit super-hyggelige Airbnb, hvor jeg selvfølgelig er Superhost, og til butikken, hvor min bedste ven og jeg sælger det vi kan, mens vi støtter gode formål, og gør godt for vores samvittighed.

A corner of my life. hege.dk is just a playground for developing web skills, and showing off what I do as a freelance graphic designer. And for curious spectators... And Airbnb guests, future employers (graphic design or something different), and of course future husbands...

Pay no attention to this - only here for CEO purposes...

IMG_3313.jpg
IMG_3321.jpg
IMG_3322.jpg
IMG_3327.jpg
  • Instagram stomber profil
  • Facebook privat profil
  • Whatsapp