top of page

SE MIG

Er du træt af at forsvinde i mængden når du ansøger?

Professionel Ansøgningsstøtte

 

Uanset hvilken retning du går, er det vigtig at din ansøgning skiller sig ud fra mængden. Kreativ sjæl, tech-nerd eller håndværker - denne skræddersyede pakke er her for at løfte dine ansøgninger til nye højder. 
Fra strukturering af indhold til at skabe visuelt imponerende designs, hjælper vi dig med at skabe ansøgninger, der skaber opmærksomhed. Lad ikke dine evner gå ubemærket hen - lad os give dig styrken til at skille dig ud og låse op for uendelige muligheder!

 

Ingen Erfaring?

Ingen Problem! 

 

Lad os fremhæve dine skjulte talenter.
Selvom du måske ikke har meget erhvervserfaring, har du stadig værdifulde færdigheder og erfaringer at dele. Vi hjælper med at fremhæve dine unikke kvalifikationer og oplevelser. Lad os hjælpe dig med at skabe en imponerende ansøgning, der viser dit fulde potentiale!
 
Bemærk: Mens vi stræber efter at forbedre din ansøgning og øge dine chancer for succes, kan vi ikke garantere specifikke resultater. Job- og uddannelsesansættelsesbeslutninger træffes af arbejdsgivere og uddannelsesinstitutioner og kan påvirkes af forskellige faktorer.
 

425 kr. inkl. moms

for 1,5 timers one-on-one tid

 
Inkl. strukturering af dit cv, professionel ansøgningstekst - og råd om hvordan du gør næste gang, spændende design der passer til dig og din ansøgning, klarlægning af skjulte talenter, færdige filer til jobsøgning og udprint af ansøgning. Vi gør det sammen - så du ved hvad du skal gøre næste gang!
Ønsker du ansøgning på engelsk, klarer vi også dette.

Min baggrund

Og hvad kan jeg i forhold til dette?
Jeg er grafisk designer, og underviser voksne i de grafiske programmer (Photoshop, Illustrator og Indesign) og desuden ChatGPT, Midjourney og UX (User eXperience/Figma).
Jeg har 25 års erfaring i at gøre komplekst indhold overskueligt og forståeligt - og iøjenfaldende.
Jeg underviser også børnehold i kunst og kunstforståelse.

Hege Dalsgaard

mail@hege.dk

+45 61 71 81 20

Tak for din besked!

bottom of page